בראוניס Streusel שוקולד מקסיקני
בראוניס Streusel שוקולד מקסיקני עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שוקולד, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בראוניס Streusel שוקולד מקסיקני, עוגיות שוקולד מקסיקניות, ו עוגיות שוקולד מקסיקניות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, מערבבים חמאה ושוקולד לא ממותק עד מומס וחלק.
הסר מהחום וקצף בסוכר חום וסוכר מגורען.
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, לטאטא היטב לאחר כל תוספת.
להקציף תמצית וניל ושקדים. מערבבים בקמח, קינמון, אבקת אפייה, ומלח עד מעורבב היטב.
מורחים רמת הבלילה במחבת אפייה בחמאה ומשוריינת 9-על ידי 13 אינץ'. לסחוט חופנים של streusel שוקולד מקסיקני עד שהוא נדבק זה לזה, ואז להתפורר לחתיכות באופן שווה על פני השטח של הבלילה.
אופים בראוניז בתנור 325 עד ששיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, 30 עד 35 דקות.
תן מגניב במחבת על מתלה לפחות 20 דקות, ולאחר מכן לחתוך 24 או 32 ריבועים (אם מה שהופך עד 1 יום קדימה, מגניב לחלוטין, ואז לעטוף עוגיות אטום).
Streusel שוקולד מקסיקני. במעבד מזון או קערה, מערבולת או מערבבים 1/2 כוס קמח לכל המטרה ו 1/4 כוס ארוז היטב סוכר חום עד מעורבב היטב.
מוסיפים 5 כפות חמאה ומערבלים או לשפשף עם האצבעות שלך עד תערובת יוצרת פירורים גסים. דופק ב 4 1/2 אונקיות (כ 1 1/2 טבליות) קצוץ גס שוקולד מקסיקני (כמה נתחים גדולים יישארו), או קוצצים דק עם סכין ומערבבים לתוך תערובת קמח. השתמש מיד או צ ' יל אטום עד 1 שבוע.