קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

בראוניס פאלם ביץ ' של מיידה

בראוניס פאלם ביץ ' של מיידה
בראוניז פאלם ביץ ' של מיידה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 346 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, אגוזי מלך, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בראוניס פאלם ביץ ' מעודכן, פאלם ביץ ' קריר, ו קוקטייל פיז פאלם ביץ.

הוראות

1
התאם מתלה תנור שליש למעלה מלמטה מחממים תנור ל 425 מעלות. קו 9x13x2 אינץ ' מחבת מתכת עם נייר אלומיניום או נייר קלף.ממיסים את החמאה בסיר כבד. כאשר כמעט נמס, להפחית את החום נמוך ולהוסיף שוקולד. מערבבים עד השוקולד הוא רך מאוד, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת שוקולד להמיס בחום שיורית של butter.In קערה של מערבל לעמוד, להכות את הביצים עם תמציות וניל ושקדים, מלח, אספרסו וסוכר במהירות גבוהה במשך 10 דקות. במהירות נמוכה, מוסיפים את תערובת השוקולד ומכים רק עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
דבש הדריםדבש הדרים
( 23)( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הסר את הקערה מן המיקסר ומערבבים את הקמח ואת האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים במשך 35 דקות, היפוך המחבת מלפנים לאחור פעם אחת כדי להבטיח אפילו אפייה (מיידה מכסה בראוניז שלה באופן רופף עם רדיד באמצע כדי למנוע שריפה, אבל אני לא). בסוף 35 דקות, העוגה תהיה קרום מוצק, אבל כאשר נבדק עם קיסם יופיע underbaked. קח אותם בכל מקרה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר את המחבת מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב. הפוך את הבראוניז על גבי גיליון עוגיות והסר את נייר הכסף. מכסים באורך של נייר שעווה וגליון עוגיות אחר..הפוך שוב. העוגה הזו מכוסה ומקוררת בצורה הטובה ביותר במשך כמה שעות או לילה לפני שהיא נחתכת לסורגים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)