בראוניס צלחת זכוכית
אם יש לכם כפית מלח דל, תמצית vanillan, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגת גזר אפוי בצלחת זכוכית 8×12 אינץ, בראוניז צלחת עמוקה, ו בראוניס צלחת עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F. גריז צלחת Pyrex מרובע 8 אינץ ' וקו עם רצועת קלף, כך בראוניז ניתן להסיר מן pan.In סיר בינוני, להמס בעדינות את החמאה.
מוסיפים את המים והסוכרים ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ומערבבים שוקולד קצוץ שבבי שוקולד עד נמס וחלק. שוקולד יתחיל להתעבות כמו שאתה מערבב.
לטאטא את הביצים הקרות בקערה שנייה, ולאחר מכן לטאטא או מערבבים אותם לתוך תערובת השוקולד.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת השוקולד.
הוסף את שבבי השוקולד הנותרים (ודא שהבלילה אינה חמה כל כך שהיא ממיסה אותם) ולהפיץ את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים במשך 25 דקות על המדף המרכזי עד בראוניז להופיע.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן להירגע מעט. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים.