בראוניס צלחת עמוק
בראוניס צלחת עמוק עשוי מעל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך סוכר חום, קנולה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו בראוניז צלחת עמוקה, פשטידת בשר חזיר עמוקה., ו פיצה חמה בצלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור ותנור חום ל 325 מעלות F. השתמש במחבת אפיית סיליקון 8 על 8 או קו צלחת מתכת או זכוכית בגודל דומה עם נייר רדיד או קלף כך שהוא תלוי על הקצוות על ידי כ 1 אינץ'. לרסס את המחבת מוכן לחלוטין.
שים את החמאה, שמן ושוקולד בקערה בטוחה למיקרוגל, וחום ב 75 אחוז כוח במשך 2 דקות. מערבבים, ומיקרוגל שוב עד נמס לחלוטין, על 2 דקות יותר. (לחלופין לשים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום. להביא סיר מלא 1 אינץ ' או כך של מים לרתיחה איטית מאוד; להגדיר את הקערה מעל, לא נוגע, המים, ומערבבים מדי פעם עד נמס וחלק.)
מערבבים את הסוכר החום והלבן, וניל ומלח לתוך תערובת השוקולד עם כף עץ.
מוסיפים את הביצים וקפה ומכים במרץ עד לשלב מלא והבלילה עבה ומבריק.
מוסיפים את הקקאו, הקמח וסודה לשתייה ומערבבים רק עד שהוא נעלם.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ואופים עד העליון הוא פריך וקיסם מוכנס באמצע יוצא עם כמה פירורים, על 30 דקות (40 דקות אם לא באמצעות סיליקון).
לקרר את הבראוניז במחבת על הדלפק. הרם בראוניז מהמחבת על ידי רדיד, במידת הצורך. לקלף את רדיד לחתוך לריבועים 2 אינץ'.
לשרת. אחסן בראוניז נוספים במיכל אטום בחוזקה בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.