בראנץ' של יום ראשון: Zwiebelkuchen
בראנץ ' ראשון: Zwiebelkuchen עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 869 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, בייקון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו תבשיל בראנץ ' של יום ראשון, בראנץ ' ראשון: מוזלי, ו בראנץ ' ראשון: Tortière (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מים חמים, שמרים וסוכר ולתת לשבת עד שמרים מתחיל קצף.
מניחים קמח ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב.
מערבבים חמאה מומסת, ביצה, וחלב, וברגע השמרים הוא הגהה, תערובת שמרים ומים.
יוצקים מעל קמח ומערבבים עם כף עץ עד שכל המרכיבים משולבים וצורות בצק דביקות.
מניחים בקערה משומנת היטב ולאפשר להכפיל בתפזורת, על 20 דקות.
מבשלים בייקון במחבת עד כמעט פריך; להסיר ולנקז על מגבות נייר בערך לקצוץ.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן בייקון ומניחים בחזרה על חום.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות עד רך מאוד וחום, על 15 דקות.
מערבבים שמנת חמוצה, שמנת כבדה וביצה.
מניחים את הבצק במחבת משומנת היטב 9x13, באמצעות קצות האצבעות, למתוח עד שהוא מכסה את המחבת לחלוטין.
מניחים בצל ובייקון קצוץ על הבצק, ואז שופכים על תערובת שמנת / ביצה ומפזרים בצל ירוק.
אופים עד הבצק הוא חום זהוב, כ 40 דקות.