קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

בראנץ' של יום ראשון: האמקינס

בראנץ' של יום ראשון: האמקינס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בראנץ ' יום ראשון: Hamekins. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-817 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם לחם, גבינה, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: בראנץ ' סטרטה של יום ראשון, בראנץ ' ראשון: Tortière, ו בראנץ ' יום ראשון: חזיר וביסקוויטים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°. קרע או קוצץ חזיר וגבינה לחתיכות קטנות. לזרוק נקניק וגבינה יחד ולחלק באופן שווה בין ramekins. כף אחת של שמנת חמוצה או קרם פרש על גבי חזיר וגבינה, ולאחר מכן לשבור ביצה על גבי. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים ramekins בתבנית אפייה גבוהה שפות גדולות מספיק כדי להחזיק את כולם ושופכים מים חמים בתבנית אפייה גדולה יותר עד שהוא מגיע חצי הדרך למעלה הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
אופים עד ביצה רק להגדיר, על 18-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה