ברביקיו חזיר פיטסבורג
ברביקיו חזיר פיטסבורג עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קטשופ, חומץ מזוקק, לחמניות קייזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. 163 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . וזה די טוב. נסו ברביקיו בשר Tex-Mex, ברביקיו לחבורה, ו על האש של הדודה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים את הבצל בחמאה עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את הקטשופ, חומץ, מים, סוכר חום, חרדל ורוטב ווסטרשייר למחבת עם הבצל; ומבשלים כ -10 דקות. מערבבים בחזיר; לבשל עד מחומם דרך והרוטב מבעבע, 5 עד 7 דקות יותר.
בעוד הפטישים, לחמם את הקייזר מתגלגל בתנור שחומם מראש עד קלוי, 5 עד 7 דקות.
להרכיב את הכריכים על ידי חלוקת תערובת החזיר בין לחמניות הקייזר קלוי, ציפוי בשר חזיר עם חמוצים להתענג.