קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

ברביקיו קשוח

ברביקיו קשוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו באק קשוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 408 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בצל, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מולסה כהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו ניו אינגלנד באק, באק הקלטי, ו ניו אורלינס באק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים צלעות ועלי דפנה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
כדי להכין את רוטב ברביקיו: בעוד בשר הוא רותח, חמאת חום במחבת כבדה גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מטגנים בצל וסלרי עד רך. מערבבים במים, קטשופ, מיץ לימון, חומץ, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום ודבשה. מתבלים עם אבקת צ ' ילי ופלפל שחור. להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
לנקז בשר, ולסדר במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מפזרים מלח, ומכסים ברוטב ברביקיו. צלי בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות, צולה כל 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו עובד ממש טוב עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. אתה יכול לנסות Boneshaker גפן ישן זינפנדל. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
Boneshaker גפן ישן זינפנדל
Boneshaker גפן ישן זינפנדל
צבע אדום תוסס אודם בכוס, זה 2018 זינפנדל נפתח עם ניחוחות של דובדבן, אלון קלוי, רמז של עור ותבלינים הערות. על החיך, טעמי פירות יער אדומים בשלים לחלוטין מלווים במבנה חלק, טעמים תבלינים מתמשכים עדינים, וגימור קלוי.