ברווז ואפל וונטון
אם יש לכם עורות וונטון, רוטב הטבילה האהוב האחר שלך, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברווז ואפל וונטון, עוגת תפוחים Wontons {אפוי ~ סוכר נמוך}, ו חזה ברווז צלוי עם סירופ מייפל תפוח ויניגרט תפוחים.
הוראות
מחממים שמן במחבת סאוט חמה. חזה ברווז Sear עד בינוני נדיר.
הסר ולתת מגניב. באותו מחבת, להוסיף תפוחים וצימוקים, חמש-אבקת תבלינים, שום ובצל, ו לטגן עד רך.
הסר, מחום, מוסיפים כוסברה, ומתבלים במלח ופלפל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, קוביות ברווז, להוסיף תערובת תפוחים ומערבבים היטב.
פרוס את עורות וונטון. כפית תערובת קטנה על כל עור, לקפל ולאטום על ידי לחות תפרים עם קצת מים, לוודא כי לא תערובת נוטפת החוצה. Wontons יכול להיות מטוגן בשמן עמוק או מאודה בסל ספינת קיטור.
מגישים עם רוטב הטבילה האהוב עליך.