קושימומחה
מוכן ב76 שעות
מנות12
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין

ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין
ברווז טרין עם שאלוט מזוגג יין נטול גלוטן, משקאות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו שומן, פלפל, חזה ברווז מולארד, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 76 שעות. נסו שאלוט מזוגג עם יין אדום, טרין ברווז וחזיר עם חמוציות ופיסטוקים, ו ברווז טרין עם תאנים מ ' מטבח פריז שלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקפיא חלב בצלחת רדודה, גירוד פעם או פעמיים עם מזלג לשבור גבישים, עד קפוא, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
משוך את העור עם שומן את השד ברווז עם האצבעות שלך, באמצעות סכין בעת הצורך, ולאחר מכן לחתוך את העור הן עם שומן בשר חזה לאורכו לחתיכות 1 אינץ ' שיתאימו במטחנה. בשר קר ועור עם שומן, עטוף בנפרד בניילון נצמד, במקפיא עד המשרד אבל לא קפוא, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
הגדר קערה בינונית בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים תחת מטחנה כדי לתפוס בשר טחון, ואז להאכיל בשר (רק) באמצעות מטחנה. להחליף קערה בינונית בקרח עם קערת מתכת גדולה להאכיל בשר דרך מטחנה בפעם השנייה, הוספת כפות של חלב קפוא כמו שאתה הולך. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להאכיל ברווז עור עם שומן דרך מטחנה פעמיים לתוך קערה להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים, ולאחר מכן להוסיף בשר ברווז טחון ולהגדיר קערה בקערה גדולה יותר של קרח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את המרכיבים הנותרים של ברווז טרין לתערובת של ברווז טחון ומערבבים עם הידיים או עם כף עץ עד לשלב היטב. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, במקרר לפחות 8 שעות כדי להשרות בשר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1
להביא יין, חומץ, סוכר, מלח, טימין, עלה דפנה לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף שאלוט שלם משטח כיסוי של נוזל עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. ומבשלים שאלוט במרץ עד מכרז, כ 40 דקות, ולאחר מכן להעביר מבישול נוזל לקערה עם כפית מחוררת ולהשליך טימין sprig ו עלה דפנה. אם הנוזל אינו סירופ, להרתיח עד מופחת כ 1/3 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לשפוך על שאלוט וקריר.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שורה תחתונה וכל הצדדים של טרין עם fatback( או שומן caul), חופפים קצוות מעט ומשאיר 2 אינץ ' overhang בצדדים ארוכים. לשפשף כמה תערובת ברווז על בטנה fatback כדי לעזור לשאר לדבוק, ולאחר מכן לארוז כשני שלישים של הברווז שנותר. צור שוקת רחבה לאורך האמצע עם גב כף. להטביע בצלצלי שאלוט מנוקזים, הזמנת סירופ פורט, קצוות מחודדים בשוקת. לארוז הנותרים תערובת ברווז על גבי. קיפול overhang (הוספת עוד fatback במידת הצורך) כדי לכסות את החלק העליון לחלוטין, ואז לכסות את טרין עם שכבה כפולה של רדיד. עובש ראפ בחוזקה על הדלפק כדי טרין קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
FatbackFatback
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ברווז שלםברווז שלם
יציאהיציאה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
אופים טרין באמבט מים עד מדחום מוכנס באלכסון דרך לסכל לפחות 2 אינץ ' למרכז של רושמי בשר 155 עד 71°, 13/4 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
הסר רדיד ו טרין מגניב עובש על מדף, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
שים טרין בעובש בתבנית אפייה נקייה. שים פיסת נייר קלף או שעווה על גבי טרין, ואז מניחים על גבי קלף עוד עובש טרין באותו גודל או חתיכת עץ או קרטון כבד לחתוך כדי להתאים בתוך עובש עטוף בנייר כסף. שים 2 עד 3 (1 פאונד) פחיות על טרין או על עץ או קרטון לטרין משקל. צ ' יל טרין במחבת עם משקולות עד קר לחלוטין, לפחות 4 שעות. המשך לצנן טרין, עם או בלי משקולות, לפחות 24 שעות כדי לאפשר טעמים להתפתח.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
הפעל סכין סביב הקצה הפנימי של טרין ולתת לעמוד עובש במחבת עם 1 אינץ ' של מים חמים (כדי לשחרר את התחתונה) 2 דקות. טיפ טרין עובש (מחזיק טרין) כדי לנקז את הנוזל עודף, ולאחר מכן להפוך קרש חיתוך מעל טרין, reinvert טרין על קרש חיתוך, ולנגב בעדינות מחוץ טרין (fatback) עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
FatbackFatback
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בואו טרין לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה, ואז לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ ' עבה לשרת על צלחות טפטף עם סירופ יין שמור.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
* זמין ב dartagnan.com.
4
הערות טבחים: טרין יכול להיות מושרה (לפני האפייה) עד 24 שעות. שאלוט יכול להיות מזוגג 1 יום קדימה מקורר, חשוף, ואז מקורר נוזלי בישול, מכוסה. טרין שומר, עטוף בניילון נצמד ומקורר, 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)11 כף אורגנו מיובשקוניאק או ברנדי אחרקוניאק או ברנדי אחר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש2שדיים ברווז Moulard* (1 3/4 כדי 2 lb סך הכל)שדיים ברווז Moulard* (1 3/4 כדי 2 lb סך הכל)170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 lb יריעות דקות חזיר fatback( ללא רינד), לחתוך בערך 5 על 8 אינץ לוח על ידי קצב, או שומן caul1/2 lb יריעות דקות חזיר fatback( ללא רינד), לחתוך בערך 5 על 8 אינץ לוח על ידי קצב, או שומן caul1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות1חתיכות טופי הית' ברמרז'ורם טרי קצוץ או 1/8 כפית מיובשת, מתפוררתמרז'ורם טרי קצוץ או 1/8 כפית מיובשת, מתפוררת1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץ או 1/4 כפית מיובשת, מתפוררתטימין טרי קצוץ או 1/4 כפית מיובשת, מתפוררת0חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע0חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתיכות טופי הית' ברמלח כשר או 1/4 כפית מלח שולחןמלח כשר או 1/4 כפית מלח שולחן4חתיכות טופי הית' ברמלח כשר או 2 כפיות מלח שולחןמלח כשר או 2 כפיות מלח שולחן791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס71חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס פגז פיסטוקים1/2 כוס פגז פיסטוקים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספורט Tawnyפורט Tawny591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין אדוםחומץ יין אדום227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שאלוט, קלופים ומגוזמיםשאלוט, קלופים ומגוזמים791 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון1טימין טרי sprigטימין טרי sprig1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה