קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

ברווז צלוי פריך

ברווז צלוי פריך
ברווז צלוי פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1595 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 151 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו ברווז, חמישה תבלינים, בשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ברווז צלוי קריספי, ברווז צלוי תוצרת בית פקינג פריך, ו ברווז טארקו (ברווז מטוגן בשמן עמוק במרינדה בתבלינים נפאלים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הברווז פנימה והחוצה עם מים זורמים קרים. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
מערבבים יחד את רוטב הצדפות, אבקת חמישה תבלינים, ומלח ומפיצים אותו בתוך הברווז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
מורחיםמורחים
ברווז שלםברווז שלם
מלחמלח
3
להביא קומקום גדול של מים לרתיחה. תקשור חוט מטבח מתחת לכנפיים כדי שהברווז יוכל להיתלות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כנפי עוףכנפי עוף
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
4
מניחים את הברווז במסננת בכיור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
5
יוצקים קצת מים רותחים על הברווזהעור יתהדק. ללטף את הברווז עם מגבות נייר. חזור על תהליך לשפוך וייבוש עוד חמש פעמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
כדי להפוך את זיגוג, להביא את הדבש, יין אורז, רוטב סויה, ו 2/3 כוס מים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במהירות על 12 דקות, או עד דביק.
מרכיבים שתצטרך
יין אורזיין אורז
רוטב סויהרוטב סויה
זיגוגזיגוג
דבשדבש
מיםמים
7
בואו להתקרר מעט.
8
תבריש את הזיגוג על כל הברווז.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ברווז שלםברווז שלם
9
לתלות את הברווז על מחבת צלייה במקום קריר. לאמן מאוורר חשמלי על הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
תן לעמוד במשך כ 4 שעות, או עד העור יבש.
11
מחממים את התנור ל 232° (230C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מניחים את הברווז על מתלה במחבת צלייה, צד השד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
13
יוצקים 2 כוסות מים למחבת. צלי במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F (180C) וצלה במשך 1 שעה 15 דקות, או עד שעור הברווז מבריק, פריך וחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
14
בואו לעמוד במשך 10 דקות. באמצעות סכין גדולה וחדה, חתוכה לרבעים. מסדרים את הברווז על מגש הגשה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;