קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ברווז תה מעושן

ברווז תה מעושן
ברווז תה מעושן עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 155 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורז, חזה ברווז, גרי sel, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו ברווז מעושן תה, ברווז מעושן תה, ו ברווז צלייה מעושן תה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חזה ברווז יבש ביסודיות עם מגבות נייר. באמצעות סכין חדה מאוד, להבקיע צד שומן של ברווז דפוס יהלום, מה שהופך חתכים על 3/4 ב. בנפרד, כדי לאפשר שומן לעבד בקלות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
שים 1 כף. תה, אורז, 1 כפית. מלח כשר, פלפל במטחנת תבלינים ולרסק לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
תהתה
3
מפזרים אבקה על הצד השמן של ברווז וטפיחה באבקה כך שהוא נדבק. לדלות מתחת לברווז עם כל אבקה שנשפכה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
4
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים מחבת ברזל יצוק (או מחבת כבדה, ovenproof אחרת) על חום גבוה, 1 עד 2 דקות, עד שזה נחמד וחם אבל לא מעשן. בעדינות למקם ברווז, צד העור למטה, במחבת. להפחית את החום נמוך לבשל 15 עד 20 דקות, או עד שרוב השומן כבר שניתנו ויצר קרום פריך, משחי עמוק (זה ייראה חום די מהר בשל התבלינים, אבל להמשיך עד שהוא פריך).
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
צד בשר העונה של ברווז עם קצת מלח כשר, באמצעות מלקחיים, בעדינות להתהפך. החלק את המחבת לתנור וצלה 4 עד 5 דקות עבור מדיום-רייר, או כמה דקות יותר עבור בינוני או עשוי היטב (לחתוך כדי לבדוק). הימנע overcooking; בשר יהיה קשה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר ברווז מהתנור ולהעביר ללוח חיתוך לתת מנוחה 5 דקות. בינתיים, לרמוס נותר 1 כפית. תה במטחנת תבלינים, ולאחר מכן להוסיף גרי sel ולתת לו כמה פולסים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
תהתה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
פרוס ברווז דק, להעביר צלחות מחוממות, ומפזרים מלח תה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תהתה