ברווז תה מעושן
ברווז תה מעושן עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 155 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אורז, חזה ברווז, גרי sel, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו ברווז מעושן תה, ברווז מעושן תה, ו ברווז צלייה מעושן תה (מתכונים דומים).
הוראות
חזה ברווז יבש ביסודיות עם מגבות נייר. באמצעות סכין חדה מאוד, להבקיע צד שומן של ברווז דפוס יהלום, מה שהופך חתכים על 3/4 ב. בנפרד, כדי לאפשר שומן לעבד בקלות.
שים 1 כף. תה, אורז, 1 כפית. מלח כשר, פלפל במטחנת תבלינים ולרסק לאבקה.
מפזרים אבקה על הצד השמן של ברווז וטפיחה באבקה כך שהוא נדבק. לדלות מתחת לברווז עם כל אבקה שנשפכה.
מחממים מחבת ברזל יצוק (או מחבת כבדה, ovenproof אחרת) על חום גבוה, 1 עד 2 דקות, עד שזה נחמד וחם אבל לא מעשן. בעדינות למקם ברווז, צד העור למטה, במחבת. להפחית את החום נמוך לבשל 15 עד 20 דקות, או עד שרוב השומן כבר שניתנו ויצר קרום פריך, משחי עמוק (זה ייראה חום די מהר בשל התבלינים, אבל להמשיך עד שהוא פריך).
צד בשר העונה של ברווז עם קצת מלח כשר, באמצעות מלקחיים, בעדינות להתהפך. החלק את המחבת לתנור וצלה 4 עד 5 דקות עבור מדיום-רייר, או כמה דקות יותר עבור בינוני או עשוי היטב (לחתוך כדי לבדוק). הימנע overcooking; בשר יהיה קשה.
הסר ברווז מהתנור ולהעביר ללוח חיתוך לתת מנוחה 5 דקות. בינתיים, לרמוס נותר 1 כפית. תה במטחנת תבלינים, ולאחר מכן להוסיף גרי sel ולתת לו כמה פולסים לשלב.
פרוס ברווז דק, להעביר צלחות מחוממות, ומפזרים מלח תה לפי הטעם.