ברוסקטה ארטישוק
Bruschettan ארטישוק הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 332 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו ארטישוקים, מלח כשר, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו ברוסקטה ארטישוק, ברוסקטה ארטישוק, ו ברוסקטה ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
חום 3 כף. שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים פרוסות ארטישוק, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך ושחמה, על 4 דקות.
שים טוסטים על צלחת להפיץ כל אחד עם ריקוטה, מחלק אותו באופן שווה.
מפזרים פלפל וגרידת. כף כמה ארטישוקים על כל פרוסה העליון עם קצת בזיליקום.
* כדי לקצץ ארטישוק, הצמד עלים חיצוניים ירוקים עבים (כמחצית מהם; להיות אכזרי) עד הליבה צהבהב. חציית חצי ארטישוק; להשליך טיפים קוצניים. Trim גזע כ 1/2 ב. ולהשתמש מקלף ירקות כדי להסיר עור חיצוני קשה מן הגזע שנותר. חצי ארטישוק לאורך; להשתמש בכף או את נקודת סכין כדי לגרוף החוצה מטושטש, חניקה אדום קצה. כמו שאתה עובד, לשים ארטישוק גזוז במים קרים מעורבב עם קצת מיץ לימון כדי למנוע חמצון. שים בצד עד שתהיה מוכן לבשל.