ברוסקטה בסגנון האתונאי
Bruschettan בסגנון האתונאית הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 90 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ויניגרט בלסמי, זיתים קלמאטן, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כלב אתונאי, אורזו האתונאי, ו פטריות אתונה.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. במחבת 15x10 אינץ ' עם צדדים, מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות צמרות של פרוסות עם כ 2 כפות של השמן.
אופים 8 עד 10 דקות או עד השחמה קלה פריך.
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', חום שנותר 1 כף שמן על חום בינוני-גבוה 1 עד 2 דקות או עד חם.
מוסיפים פלפלים, בצל, שום, מלח, אורגנו ותימין. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז.
מעבירים ירקות לקערה בינונית.
מוסיפים ויניגרט וזיתים; מערבבים עד שהירקות מצופים.
למעלה כל פרוסת לחם עם תערובת ירקות 1 כפית.