ברוסקטה גבינת עיזים אספרגוס עם פורצ'יני ויניגרט
המתכון אספרגוס גבינת עיזים ברוסקטה עם פורצ'יני ויניגרט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מים, לחם, פטריות פורצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט אספרגוס Naptime עם גבינת עיזים ויניגרט הדרים, מאווי בצל וגבינה עיזים טורטליני עם עגבניות דומדמניות ורוטב פורצ'יני, ו ברוסקטה גבינת תאנה ועז (מתכונים דומים).
הוראות
שים פטריות מיובשות בקערה חסינת חום ושופכים עליהם מים רותחים.
יוצקים פטריות עם נוזל דרך מסננת נייר מצופה מגבת לסיר קטן.
להעביר פטריות ללוח חיתוך דק קוצצים.
מוסיפים חומץ, שאלוט, סוכר, 1/2 כפית מלח, וחצי פטריות לסיר ומרתיחים תערובת עד שהוא מופחת ל 2/3 כוס, על 10 דקות.
לטאטא בשמן זית 1/4 כוס ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. רוטב ניתן להגיש חם או בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש העליון.
מערבבים יחד פטריות קצוצות שנותרו עם גבינת עיזים רכה בקערה קטנה.
מניחים סל ספינת קיטור בסיר 5 ליטר מלא 2 סנטימטרים של מים. אספרגוס קיטור, מכוסה, רק עד מכרז, 4 עד 5 דקות.
להעביר אספרגוס לקערה של מי קרח להפסיק לבשל, ואז לנקז יבש לטפוח.
מסדרים פרוסות לחם על תבנית אפייה גדולה.
מברשת עם קצת שמן זית ואופים עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
מורחים תערובת גבינת עיזים בנדיבות על טוסטים.
כדי לשרת, מניחים טוסט במרכז צלחת סלט ולסדר 4 או 5 קצות גזע של אספרגוס על כל אחד. גבעולים העליון עם טיפים אספרגוס, סידור אותם בניצב גבעולים.
טפטוף אספרגוס סביב צלחת עם ויניגרט.
* ויניגרט פורצ ' יני יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר, מכוסה.* אספרגוס יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ונשמר מקורר בשקית ניילון איטום בין מגבות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* תערובת גבינת עיזים יכולה להתבצע 1 יום קדימה כל הזמן מכוסה ומקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* לחם יכול להיות קלוי 2 שעות קדימה, להפיץ עם תערובת גבינה עד 1 שעה לפני ההגשה.