ברוסקטה מהגריל
ברוסקטה מהגריל דורשת בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 85 אגורות למנה , תקבלו מנה של 10. חלק אחד מהמנה מכילה בערך 6 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 258 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מיונז, עגבניות שזיפים, פקעת שומר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39% , וזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם איך לבשל בטטות על הגריל , פורטובלוס ממולאים ברוסקטה ותפוחי אדמה ממולאים ברוסקטה .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים. מכסים ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות. לממרח מיונז, מערבבים בקערה קטנה את המיונז, החרדל, הבצל, השום והאורגנו; לְהַפְרִישׁ.
צולים פרוסות לחם, ללא כיסוי, על אש בינונית-נמוכה במשך 1-2 דקות או עד שהם קלויים קלות. הופכים לחם; למרוח בתערובת מיונז. צולים 1-2 דקות יותר או עד שתחתיות הלחם קלויות.
מסננים את תערובת העגבניות; כפית מעל.