קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

ברוסקטה מהגריל

ברוסקטה מהגריל
ברוסקטה מהגריל דורשת בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 85 אגורות למנה , תקבלו מנה של 10. חלק אחד מהמנה מכילה בערך 6 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 258 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מיונז, עגבניות שזיפים, פקעת שומר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 39% , וזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם איך לבשל בטטות על הגריל , פורטובלוס ממולאים ברוסקטה ותפוחי אדמה ממולאים ברוסקטה .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים. מכסים ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות. לממרח מיונז, מערבבים בקערה קטנה את המיונז, החרדל, הבצל, השום והאורגנו; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
צולים פרוסות לחם, ללא כיסוי, על אש בינונית-נמוכה במשך 1-2 דקות או עד שהם קלויים קלות. הופכים לחם; למרוח בתערובת מיונז. צולים 1-2 דקות יותר או עד שתחתיות הלחם קלויות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מסננים את תערובת העגבניות; כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות