ברוסקטה עגבניות צלויות
גשו לסופר וקנו עגבניות ענבים, בצל ירוק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 95%. מתכונים דומים: ברוסקטה עגבניות צלויות, ברוסקטה עגבניות צלויות, ו ברוסקטה עגבניות צלויות בתנור.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מעטרים את העגבניות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים 20 דקות כדי לרכז את הטעם ופוצצים את העגבניות.
חותכים 2 "קרשים" גדולים של לחם כל 1 אינץ ' עבה על ידי חיתוך הלחם לאורכו אופקית. שמור את שאר כיכר לשימוש נוסף.
כאשר אתה מסיר את העגבניות מהתנור, לעבור על broiler. לחם Char משני הצדדים ואז לשפשף לחם חם עם שום לחתוך.
בקערה, מועכים קלות את העגבניות הקלויות ומשלבים עם בצל ירוק ובזיליקום. למעלה קרשים גדולים עם תערובת עגבניות ולאחר מכן לחתוך כל crostini ענק ל 4 חתיכות, 8 חתיכות בסך הכל.