ברוסקטה עם ברסאולה, חצילים ומוצרלה
ברוסקטה עם ברסאולה, חצילים ומוצרלה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. אם יש לך חצילים יפניים, לחם כפרי, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה עם מוצרלה, מוצרלה ופלפל ברוסקטה, ו מוצרלה בזיליקום ברוסקטה.
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מחממים שמן זית עד לעישון.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, על 9 עד 10 דקות. בינתיים, לחתוך חצילים לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. כאשר הבצל מתרכך, מוסיפים חצילים למחבת ומבשלים, מערבבים באופן קבוע עד שהחציל מחשיך והוא רך.
הוסף 2 כפות חומץ יין אדום ולהסיר מחום לקרר.
חותכים מוצרלה טרייה לקוביות 1/4 אינץ ' ומוסיפים לתערובת חצילים מקורר.
מוסיפים בזיליקום ועונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
לחם גריל או טוסט משני הצדדים וכפית כמות נדיבה על כל פרוסת לחם.
מניחים 3 פרוסות Bresaola מעל תערובת חצילים ומגישים.