ברוסקטה עם ברסאולה, חצילים ומוצרלה עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. אם יש לך חצילים יפניים, לחם כפרי, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ברוסקטה עם מוצרלה, מוצרלה ופלפל ברוסקטה, ו מוצרלה בזיליקום ברוסקטה.
הוראות
1
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מחממים שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, על 9 עד 10 דקות. בינתיים, לחתוך חצילים לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. כאשר הבצל מתרכך, מוסיפים חצילים למחבת ומבשלים, מערבבים באופן קבוע עד שהחציל מחשיך והוא רך.