ברוסקטה עם גבינת גורגונזולה ודבש
ברוסקטה עם גבינת גורגונזולה ודבש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם לחם באגט, gorgonzola, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ברוסקטה עם גבינה ודבש כחולה, ברוסקטה גבינת עיזים פטל ודבש, ו ברוסקטה תות עם גבינת עיזים מוקצפת דבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את באגט פרוס על תבנית אפייה.
אופים עד הלחם הוא זהב חיוור פריך, על 8 עד 10 דקות.
מסדרים את הגבינה על טוסטים ואופים עד הגבינה נמסה, על 3 דקות.
מניחים על מגש ומגישים מיד.