קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

ברוסקטה עם גבינת גורגונזולה ודבש

ברוסקטה עם גבינת גורגונזולה ודבש
ברוסקטה עם גבינת גורגונזולה ודבש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 36 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם לחם באגט, gorgonzola, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ברוסקטה עם גבינה ודבש כחולה, ברוסקטה גבינת עיזים פטל ודבש, ו ברוסקטה תות עם גבינת עיזים מוקצפת דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את באגט פרוס על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבותלמסיבות
2
מברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
3
אופים עד הלחם הוא זהב חיוור פריך, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4
מסדרים את הגבינה על טוסטים ואופים עד הגבינה נמסה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
5
טפטוף טוסטים עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
מניחים על מגש ומגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.