המתכון פורל ברוסקטה עם ויניגרט צ'ילי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: פורל מעושן וברוסקטה שמנת שמיר, עוגות טרוטה עם ויניגרט בזיליקום, ו פורל ניו זילנדי עם כוסברה - סיד ויניגרט.
הוראות
1
הפוך את הברוסקטה: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הניחו את פרוסות הלחם על סדינים אפייה, מברשת עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
אופים עד פריך, 5 עד 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
קו גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ואז מפזרים 2 כפות מלח על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
5
הנח את פילה פורל העור בצד למטה על המלח ומפזרים בנדיבות עם יותר מלח. מניחים בצד במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
בינתיים, לעשות את ויניגרט צ 'ילי: טוסט אבקת צ' ילי במחבת קטנה על אש נמוכה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
בואו מגניב. בקערה קטנה, לטאטא את אבקת צ ' ילי, שום וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. כאשר חם, להוסיף את הדג, העור בצד למטה, ומבשלים עד פריך, על 1 דקה. הפעל עם מרית אופסט ומבשלים בצד השני עד הסוף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
כדי לשרת, לחתוך את הטרוטה לחתיכות בגודל ביס. מעל כל טוסט עם חתיכת פלפל אדום קלוי וחתיכת פורל. כפית חלק מהויניגרט על הטרוטה.