ברוסקטה פורל עם ויניגרט צ'ילי
המתכון פורל ברוסקטה עם ויניגרט צ'ילי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: פורל מעושן וברוסקטה שמנת שמיר, עוגות טרוטה עם ויניגרט בזיליקום, ו פורל ניו זילנדי עם כוסברה - סיד ויניגרט.
הוראות
הפוך את הברוסקטה: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
הניחו את פרוסות הלחם על סדינים אפייה, מברשת עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים עד פריך, 5 עד 6 דקות.
קו גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ואז מפזרים 2 כפות מלח על הנייר.
הנח את פילה פורל העור בצד למטה על המלח ומפזרים בנדיבות עם יותר מלח. מניחים בצד במקרר במשך 10 דקות.
בינתיים, לעשות את ויניגרט צ 'ילי: טוסט אבקת צ' ילי במחבת קטנה על אש נמוכה, 1 דקה.
בואו מגניב. בקערה קטנה, לטאטא את אבקת צ ' ילי, שום וחומץ.
לטאטא בשמן צ ' ילי, שמן זית, 1/2 כפית מלח, פלפל לפי הטעם והפטרוזיליה.
יש לשטוף את פילה פורל להתייבש טפיחה. מתבלים את הטרוטה עם פלפל. למלא צלחת רדודה עם קמח מיידי. לדלות את הפילה בקמח, לנער את העודף.
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. כאשר חם, להוסיף את הדג, העור בצד למטה, ומבשלים עד פריך, על 1 דקה. הפעל עם מרית אופסט ומבשלים בצד השני עד הסוף, על 1 דקה.
כדי לשרת, לחתוך את הטרוטה לחתיכות בגודל ביס. מעל כל טוסט עם חתיכת פלפל אדום קלוי וחתיכת פורל. כפית חלק מהויניגרט על הטרוטה.
מפזרים את הזיתים והפטרוזיליה.