קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות62
מגזין

ברוסקטה פורל עם ויניגרט צ'ילי

ברוסקטה פורל עם ויניגרט צ'ילי
המתכון פורל ברוסקטה עם ויניגרט צ'ילי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: פורל מעושן וברוסקטה שמנת שמיר, עוגות טרוטה עם ויניגרט בזיליקום, ו פורל ניו זילנדי עם כוסברה - סיד ויניגרט.

הוראות

1
הפוך את הברוסקטה: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הניחו את פרוסות הלחם על סדינים אפייה, מברשת עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים עד פריך, 5 עד 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
קו גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ואז מפזרים 2 כפות מלח על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הנח את פילה פורל העור בצד למטה על המלח ומפזרים בנדיבות עם יותר מלח. מניחים בצד במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
בינתיים, לעשות את ויניגרט צ 'ילי: טוסט אבקת צ' ילי במחבת קטנה על אש נמוכה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בואו מגניב. בקערה קטנה, לטאטא את אבקת צ ' ילי, שום וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לטאטא בשמן צ ' ילי, שמן זית, 1/2 כפית מלח, פלפל לפי הטעם והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יש לשטוף את פילה פורל להתייבש טפיחה. מתבלים את הטרוטה עם פלפל. למלא צלחת רדודה עם קמח מיידי. לדלות את הפילה בקמח, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פורלפורל
10
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. כאשר חם, להוסיף את הדג, העור בצד למטה, ומבשלים עד פריך, על 1 דקה. הפעל עם מרית אופסט ומבשלים בצד השני עד הסוף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
כדי לשרת, לחתוך את הטרוטה לחתיכות בגודל ביס. מעל כל טוסט עם חתיכת פלפל אדום קלוי וחתיכת פורל. כפית חלק מהויניגרט על הטרוטה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פורלפורל
13
מפזרים את הזיתים והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
14
צילום: דוד מלוש