קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות62
מגזין

ברוסקטה פורל עם ויניגרט צ'ילי

ברוסקטה פורל עם ויניגרט צ'ילי
המתכון פורל ברוסקטה עם ויניגרט צ'ילי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-55 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זה עובד טוב כמו מתאבן. גשו לסופר וקנו שום, מלח כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: פורל מעושן וברוסקטה שמנת שמיר, עוגות טרוטה עם ויניגרט בזיליקום, ו פורל ניו זילנדי עם כוסברה - סיד ויניגרט.

הוראות

1
הפוך את הברוסקטה: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הניחו את פרוסות הלחם על סדינים אפייה, מברשת עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד פריך, 5 עד 6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
קו גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ואז מפזרים 2 כפות מלח על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
5
הנח את פילה פורל העור בצד למטה על המלח ומפזרים בנדיבות עם יותר מלח. מניחים בצד במקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
בינתיים, לעשות את ויניגרט צ 'ילי: טוסט אבקת צ' ילי במחבת קטנה על אש נמוכה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
בואו מגניב. בקערה קטנה, לטאטא את אבקת צ ' ילי, שום וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
לטאטא בשמן צ ' ילי, שמן זית, 1/2 כפית מלח, פלפל לפי הטעם והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
9
יש לשטוף את פילה פורל להתייבש טפיחה. מתבלים את הטרוטה עם פלפל. למלא צלחת רדודה עם קמח מיידי. לדלות את הפילה בקמח, לנער את העודף.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פורלפורל
10
חום 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. כאשר חם, להוסיף את הדג, העור בצד למטה, ומבשלים עד פריך, על 1 דקה. הפעל עם מרית אופסט ומבשלים בצד השני עד הסוף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
כדי לשרת, לחתוך את הטרוטה לחתיכות בגודל ביס. מעל כל טוסט עם חתיכת פלפל אדום קלוי וחתיכת פורל. כפית חלק מהויניגרט על הטרוטה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פורלפורל
13
מפזרים את הזיתים והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
14
צילום: דוד מלוש