ברוסקטה פטרוזיליה לימון
לימון פטרוזיליה ברוסקטאן הוא טבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 9518 קלוריות, 138 גרם חלבון, ו 604 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שן שום, מלח ופלפל, לחם כפרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר יקר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 13 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: צדפות מטוגנות במרק פטרוזיליה, אפונה וברוסקטה עם עגבניות וצלפים מטוגנים, קצת לימון {: לימון בזיליקום ברוסקטה}, ו פטרוזיליה ולימון.
הוראות
הקציפו את שמן הזית ומיץ הלימון בקערה קטנה לתערובת. מתבלים במלח.
מחממים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה. צולים את הלחם עד להזהבה, כ -2 דקות לכל צד. משפשפים את דפנות הטוסטים החתוכות עם השום. מברישים בנדיבות את תערובת הלימון על הלחם.
מפזרים את הפטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
![קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו ד. או. סי. ג ' י הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים לדובדבנים. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגיל 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה ומינרליות, הוא מושלם להתאמה עם פסטה ונקניקים.]()
קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו ד. או. סי. ג ' י הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים לדובדבנים. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגיל 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה ומינרליות, הוא מושלם להתאמה עם פסטה ונקניקים.
Casa Emma Chianti Classico D.O.C.G is an elegant wine with a floreal bouquet and cherry hints. It has a balanced freshness, good structure and velvety tannins. Aged for 1 year in 500 liter barrels, it has an intense ruby red color with purple reflections. With a lingering finish with good acidity and minerality, it is perfect to pair with pasta and cold cuts.