המתכון ברוסקטה פלפל אדום עם Fetan מוכן בסביבות 16 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מתאבן שמגיש 16. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. אם יש לך שמן זית, לחם, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, פלפל קלוי, פטה ובזיליקום ברוסקטה, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
1
מערבבים פלפלים, גבינה, בצל, 1 כף. של השמן, שום ומיץ לימון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
2
מברשת פרוסות לחם קלות עם הנותרים 3 כפות. שמן; מניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מטאטא 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד קלוי קלות משני הצדדים. למעלה כל פרוסת טוסט עם כ 1 כף. של תערובת הפלפל.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.