ברוקולי Rabe עם בצל מקורמל
אם יש לך בסביבה 35 דקות כדי לבלות במטבח, ברוקולי Rabe עם בצל מקורמל יכול להיות נהדר ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכון לנסות. זה מנות ראשונות יש 119 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, ברוקולי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 512 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: ברוקולי ראבה ופריטטה בצל מקורמל, ניוקי עם ברוקולי ראבה, שום מקורמל, ופרמזן, ו Bonito-ירקות קטנים מטוגנים עם ברוקולי מקומט Rabe.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת sauté גדולה בחום בינוני.
מוסיפים את הבצל, פרושים בשכבה דקה. מבשל, ערבוב מדי פעם עד מתרכך ולאחר מכן משחימים קלות.
(טיפ: כדי להאיץ את תהליך הקרמליזציה אתה יכול לפזר קמצוץ של סוכר על הבצל.) אם הבצלים מתחילים להתייבש בכלל, להנמיך את החום (אתה יכול להוסיף קצת מים גם להם.) הם צריכים חום, אבל לא להתייבש.
Blanch rabe ברוקולי: אחרי שאתה מתחיל את הבצל, להביא סיר גדול של מים לרתיחה. הבצלים לוקחים לפחות 15 דקות לבשל, כך יהיה לך זמן כדי לקבל את המים רותחים. מלח את המים (על כף מלח עבור 3 ליטרים של מים).
להכין אמבט קרח, למלא קערה גדולה חצי דרך עם מי קרח.
הוסף את האספסוף למים הרותחים. בלאנש למשך דקה אחת. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר מהמים הרותחים ולשים באמבט הקרח כדי לעצור את הבישול. מזעזע את האספסוף עם מי קרח גם יעזור לשמור על rabe בצבע ירוק בהיר.
שימו לב שיש אנשים שחושפים את האספסוף שלהם, ויש כאלה שלא. רבה יכול להיות מריר למדי, כך blanching יעזור לקחת את קצה המרירות. אם האספסוף שלך לא מר במיוחד, או שאתה אוהב ירקות מרירים, אתה יכול בקלות לדלג על שלב זה blanching.
מסננים את מי הקרח מהרבה. השתמש במגבת תה נקייה כדי לסחוט בעדינות את הלחות העודפת מן האספסוף.
מטגנים את האספסוף והבצל עם פתיתי צ ' ילי ושום: ברגע שהבצל משחימים קלות, מסירים אותם מהמחבת לקערה. באמצעות אותו מחבת, מוסיפים כף נוספת של שמן זית ומחממים את המחבת בחום גבוה.
תוסיף את פתיתי הצ ' ילי. ברגע פתיתי צ ' ילי להתחיל לרחוש, להוסיף את השום.
ברגע שהשום מתחיל להשחים בקצוות מוסיפים את רב הברוקולי והבצל.
לזרוק את תערובת rabe כך שהוא מקבל מצופה היטב עם שמן זית. מבשלים על חום גבוה עד שרוב הלחות נעלמה, על 5 דקות אם אתה נמחק הראשון, דקה או יותר מדי אם דילגת על blanching.