ברוקולי איטלקי
המתכון ברוקולי איטלקי יכול להתבצע בסביבות 10 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 105 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 2. אם יש לכם פתיתי פלפל, שיני שום, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כתוספת במחיר סביר מאוד. זוג אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 98%, וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ברוקולי איטלקי, ברוקולי איטלקי, ו ברוקולי איטלקי.
הוראות
מניחים ברוקולי בסל קיטור; מניחים בסיר קטן מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 5-7 דקות או עד שהם רכים פריכים.
בינתיים, במחבת קטנה, שלבו את פתיתי השמן, השום והפלפל אם תרצו. מבשלים על אש נמוכה עד שהשום מתחיל להשחים, בערך 1-2 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. בעזרת כף מחוררת מסירים שום וזורקים.
מוסיפים ברוקולי וזורקים לציפוי. מתבלים במלח.