ברוקולי-בצל מתוק-טארט גבינה
מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך בייקון, שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת תפוחי אדמה ובצל קלויה, בטטה, בצל אדום & פונטינה טארט, ו עוגת בטטה ובצל הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד פריך; לנקז על מגבות נייר. שמור 2 כפות. שומן במחבת; להשליך שומן שנותר. קותלי חזיר מתפוררים. בצל מטוגן במחבת מעל חום בינוני במשך 5 דקות.
מוסיפים שום; מטוגנים עד הבצל רך, על 5 דקות יותר.
מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר. מערבבים בעדינות פירורי קרקר, חמאה ומים חמים 1/2 כוס. ערפל מחבת טארט 9 אינץ ' עם ספריי בישול; מקום על תבנית אפייה. לחץ על תערובת פירור למחבת.
שלב גבינות; מורחים 1/2 כוס על בייקון.
מורחים תערובת בצל וברוקולי על גבי.
להקציף חלב, חרדל, קמח טימין; לשפוך על גבי.
אופים עד טארט זהוב, 30 עד 35 דקות.
בואו לעמוד במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.