קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

ברוקולי גבינה ותבשיל קרקר

ברוקולי גבינה ותבשיל קרקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי גבינה ותבשיל קרקר. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, שמנת כבדה, קרקרים ריץ, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו תבשיל קרקר ברוקולי ריץ, תבשיל ברוקולי-גבינה, ו תבשיל גבינה ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
2
מניחים קרקרים לתוך שקית ziploc גדולה לרסק מעט, משאיר כמה חתיכות גדולות. תניח בצד.לצלול ברוקולי לתוך מים רותחים ולאפשר להרתיח במשך 1 דקה. מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים Velveeta לחתיכות. לזרוק לתוך סיר גדול עם חלב, שמנת, מלח, פלפל, קאיין. נמס, ערבוב מדי פעם, עד חלקה לחלוטין. מערבבים בדיז ' ון אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף ברוקולי לרוטב גבינה, ולאחר מכן להוסיף חצי פירורי קרקר. מערבבים לשלב, ואז לשפוך תערובת לתוך צלחת אפייה 9 x 13 אינץ חמאה. למעלה עם פירורי קרקר שנותרו, ואז מפזרים את הדף בנדיבות עם פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב ותבשיל מבעבע.