ברוקולי גולדרוד
ברוקולי גולדרוד הוא תוספת שמגישה 2. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מיונז, חמאה, חלב אידוי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ברוקולי גולדרוד, אספרגוס גולדרוד, ו ביצי גולדרוד.
הוראות
מניחים ברוקולי בסל קיטור; מניחים בסיר קטן מעל 1 אינץ'. של מים. מביאים לרתיחה; מכסים ומאדים במשך 5-8 דקות או עד שהם רכים פריכים. בינתיים, לחתוך ביצה במחצית; להסיר חלמון דק להתפורר. קוצצים חלבון ביצה; מניחים בצד.
בסיר קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה חלב ומים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש לנמוכה; מוסיפים את המיונז, הגבינה ורוטב הווסטרשייר. מבשלים ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה חלבון ביצה שמור. כפית מעל ברוקולי; מפזרים חלמון ביצה מתפורר.