ברוקולי ופיצת גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי וגבינה Pizzan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 577 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שום, קרום פיצה artisan, ברוקולי עמק ורוטב גבינה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ברוקולי ופיצת גבינה, ברוקולי ראבה ופיצת גבינה, ו ארבע גבינה לבנה ברוקולי פיצה (קל).
הוראות
מבשלים ברוקולי לפי ההוראות על שקית.
בינתיים, תנור חום עד 204°. קל לרסס 15x10x1-מחבת אינץ ' עם ספריי בישול. לפרוש בצק במחבת; מברשת עם 1 כף שמן זית.
בינתיים, במחבת 6 אינץ', חום נשאר 1 כף שמן זית על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך במכרז.
תערובת בצל כפית על קרום prebaked; העליון עם ברוקולי.
אופים 10 עד 14 דקות או עד גבינה מותכת וקצוות הם חום זהוב.