קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

ברוקולי ופסטה ביאנקו ® Campbell ' s

ברוקולי ופסטה ביאנקו ® Campbell ' s
Campbell ' s® Broccoli and Pasta Bianco עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, קרם מרוכז של מרק פטריות® campbell ' s, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי ופסטה ביאנקו, מקרוני גריל פסטה Di פולו אל סוגה ביאנקו, ו רומנו מקרוני גריל פסטה די פולו אל סוגו ביאנקו.

הוראות

1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2
מוסיפים את הברוקולי למשך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
3
מסננים את הפסטה ואת הברוקולי היטב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
4
מערבבים את המרק, חלב ופלפל שחור בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר. מערבבים בתערובת הפסטה, 3/4 כוס גבינת מוצרלה ו 2 כפות גבינת פרמזן. למעלה עם גבינת מוצרלה ופרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
פלפל שחורפלפל שחור
פסטהפסטה
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים ב 350 מעלות F במשך 25 דקות או עד תערובת פסטה חם הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור