ברוקולי ופסטה ביאנקו ® Campbell ' s
Campbell ' s® Broccoli and Pasta Bianco עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, קרם מרוכז של מרק פטריות® campbell ' s, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ברוקולי ופסטה ביאנקו, מקרוני גריל פסטה Di פולו אל סוגה ביאנקו, ו רומנו מקרוני גריל פסטה די פולו אל סוגו ביאנקו.
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מוסיפים את הברוקולי למשך 4 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
מסננים את הפסטה ואת הברוקולי היטב במסננת.
מערבבים את המרק, חלב ופלפל שחור בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר. מערבבים בתערובת הפסטה, 3/4 כוס גבינת מוצרלה ו 2 כפות גבינת פרמזן. למעלה עם גבינת מוצרלה ופרמזן הנותרים.
אופים ב 350 מעלות F במשך 25 דקות או עד תערובת פסטה חם הגבינה נמסה.