קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

ברוקולי ופריטטה צ'דר

ברוקולי ופריטטה צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוקולי ו צ'דר Frittatan. מתכון נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פלפל, שמן זית, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: ברוקולי, צ'דר & פריטטה תרד, מיני פריטטה אפויה עם ברוקולי, בייקון וצ'דר חד, ו Jalapeño-צ'דר פריטטה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להפריד 4 של הביצים, לשים את הלבנים לתוך קערה בגודל בינוני להשליך את החלמונים (או לשמור אותם למטרה אחרת).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הנותרים 4 ביצים שלמות 2 כפות מים ללבנים להקציף היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
במחבת nonstick בינונית avenproof לחמם את השמן מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
6
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עוד 2 דקות. מתבלים במלח וכמה פניות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
פלפלפלפל
מלחמלח
7
יוצקים את תערובת הביצים על הירקות במחבת מכסה אותם באופן שווה. להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות, ולתת לבשל עד תערובת הביצה נקבעה סביב הקצוות אבל הוא קצת נוזלי באמצע, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
9
בינתיים, מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
10
מניחים את המחבת תחת המטאטא על 2 אינץ ' מהחום עד פני השטח מוגדר וחום זהוב, 1 עד 2 דקות. היזהר לא לבשל יתר על המידה או תערובת הביצים תהפוך קשה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
מחבתמחבת
11
חותכים את פריטטה ל8 טריזים ומגישים.