ברוקולי ותפוחי אדמה ממולאים בגבינה
ברוקולי ותפוחי אדמה ממולאים גבינה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, חלב, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי ותפוחי אדמה אפויים ממולאים בגבינה, תפוחי אדמה ממולאים ברוקולי, ו תפוחי אדמה ממולאים ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; לסדר על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל ב 16 דקות גבוהות או עד שנעשה, מפנה וסידור מחדש של תפוחי אדמה לאחר 8 דקות.
בעוד תפוחי אדמה לבשל, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להזמין 1 כפית טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מוסיפים ברוקולי, פטריות, בצל ושום לטפטוף במחבת; מבשלים 7 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות.
חותכים כל תפוח אדמה בחצי לאורכו; לגרוף את עיסת, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'.
שלב עיסת תפוחי אדמה, תערובת בצל, גבינה, ושאר החומרים; לחלק באופן שווה בין פגזים.
אופים ב 450 במשך 8 דקות או עד תפוחי אדמה מחוממים היטב.