ברוקולי-טופו מוקפץ
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנה צדדית פסקטריאנית? ברוקולי-טופו מוקפץ יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, קורנפלור, רוטב צדפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו עוף וברוקולי מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה.
בעוד אורז מבשל, לשלב רוטב סויה ואת 4 המרכיבים הבאים (רוטב סויה דרך שמן שומשום)בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף; להפריש.
חום שמן צמחי במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הטופו ומפזרים מלח. מבשלים 8 דקות או עד חום זהוב, זורק לעתים קרובות.
הסר טופו מחבת, ולשמור חם.
מוסיפים ברוקולי, מים ושום למחבת. מכסים ומבשלים 4 דקות או עד פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. לחשוף; להוסיף תערובת רוטב סויה וטופו, ערבוב בעדינות מעיל. לבשל 2 דקות או עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם.
מגישים את תערובת הברוקולי על אורז.