ברוקולי מוקפץ ואפונה.
ברוקולי מוקפץ ואפונה. יכול להיות שזו רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן זית, ברוקולי, אפונה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מוקפץ ברוקולי רבה, מוקפץ ברוקולי רבה, ו מוקפץ ברוקולי רבה (מתכונים דומים).
הוראות
Trim stem ends from broccoli rabe and discard.
Cut remainder crosswise into 1 1/2-inch pieces.
Cook broccoli rabe and peas in a 4- to 6-quart pot of boiling salted water until broccoli rabe is wilted and stems are crisp-tender, 2 to 3 minutes.
Drain well in a colander.
Heat oil with garlic in a 12-inch heavy skillet over moderately high heat, turning garlic frequently, until garlic is golden, 1 to 2 minutes, then discard garlic.
Add broccoli rabe, peas, salt, and pepper to skillet and sauté, stirring, until well coated with garlic oil, about 2 minutes.