ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק
ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, שיני שום, נקניקיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו נקניק איטלקי וברוקולי רב, Orecchiette עם נקניק איטלקי, ברוקולי Rabe וגאר פריך, ו פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ברוקולי rabe לחתיכות באורך 3 אינץ'. מבשלים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים), חשוף, עד במכרז, על 5 דקות.
מסננים, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל. לסחוט עודפי מים מתוך חופנים של ברוקולי rabe.
בינתיים, broiler preheat.
נקניק מטגן במחבת גיליון 4 צדדית 3 עד 4 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם, עד מבושל דרך, כ 5 דקות. שמור חם, מכוסה.
בעוד הנקניק מטאטא, שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שום, ערבוב, עד ריחני אבל לא השחמה, על 1 דקה.
להפריד ברוקולי rabe, ואז sauté בשמן שום עד מצופה בשמן מחומם דרך, כ 4 דקות. מערבבים בנקניק.
ברוקולי rabe יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר.