קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק

ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק
ברוקולי עם נקניק איטלקי מתוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, שיני שום, נקניקיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו נקניק איטלקי וברוקולי רב, Orecchiette עם נקניק איטלקי, ברוקולי Rabe וגאר פריך, ו פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים ברוקולי rabe לחתיכות באורך 3 אינץ'. מבשלים בסיר גדול של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים), חשוף, עד במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל. לסחוט עודפי מים מתוך חופנים של ברוקולי rabe.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, broiler preheat.
4
נקניק מטגן במחבת גיליון 4 צדדית 3 עד 4 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם, עד מבושל דרך, כ 5 דקות. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
5
בעוד הנקניק מטאטא, שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שום, ערבוב, עד ריחני אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6
להפריד ברוקולי rabe, ואז sauté בשמן שום עד מצופה בשמן מחומם דרך, כ 4 דקות. מערבבים בנקניק.
מרכיבים שתצטרך
1
ברוקולי rabe יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.