ברוקולי עם פלפל אדום מוקפץ
ברוקולי עם פלפל אדום מוקפץ הוא תוספת שמגישה 4. מתבוננים בדמות שלך? מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו מכיל 170 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. תמורת 90 סנט למנה , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חניתות ברוקולי, שמן זית, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86% . הציון הזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ברוקולי עם פירורי לחם ושום מוקפצים , עוף עשבי תיבול עם מחית בטטה וברוקולי מוקפץ , וברוקולי , גזר ופלפל אפמה .
הוראות
בסיר גדול מביאים את המרק לרתיחה.
חותכים חניתות ברוקולי לשניים לאורך; להוסיף למרק. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 5-8 דקות או עד שהם רכים.
בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים פלפל אדום ושאלוט בשמן במשך 5 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ברוקולי; מוסיפים ברוקולי, שקדים, לימון-פלפל ומלח למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהברוקולי רך.