ברוקולי עם פנצ'טה ולימון
ברוקולי עם פנקטן ולימון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פנצ'טה, חמאה, שיני שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פטוצ'יני לימון עם ברוקולי ופנצ' טה "קרוטונים", ברוקולי מרק עם Pancetta, פרושוטו ופסטה: Minestra Di ברוקולי alla Romana, ו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים כמה ליטרים של מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
הוסף פרחי ברוקולי, ומבשלים 2 דקות או עד פריך-מכרז. (לבשל בקבוצות, במידת צורך.)
לנקז ולצלול ברוקולי לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול.
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי פנצ ' טה וחצי שום; מטוגנים 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים מחצית מפרחי ברוקולי, ומטגנים 2 עד 3 דקות עד מחומם היטב.
להוסיף 1 כף לימון גרידת 1/2 כפית מלח; לזרוק היטב.
העברה לקערה גדולה; לכסות ולשמור על חם. חזור על הנוהל עם הנותרים 3 כפות חמאה ואת מחצית הנותרים של החומרים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: לבשל ברוקולי וטפיחה לייבש יום קדימה; לאחסן שקיות פלסטיק zip-top במקרר.
הערה: מצא pancetta במחלקת הבשר של סופרמרקטים גדולים. בייקון רגיל הוא תחליף מצוין במתכון הזה.