ברוקולי פירה
מחית ברוקולי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתאים ל-4 ומחירו 84 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 204 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פרחי ברוקולי, מרק עוף, תפוח אדמה אדמדם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ברוקולי פסטו, ברוקולי רומנסקו ופרמזן פירה, ו מחית ברוקולי עם שומשום ועוף.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
למלא סיר גדול עם מספיק מים לבוא 2 סנטימטרים את הצדדים של הסיר. הניחו מתלה ספינת קיטור בסיר, כיסו והביאו את המים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את נתחי תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים מאוד, בערך 18 דקות.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה בינונית ומועכים לתערובת אחידה.
מניחים ברוקולי לתוך מדף קיטור ואדים על אש בינונית עד שהברוקולי רך מאוד, בערך 12 דקות.
מעבירים את הברוקולי לקערה של מעבד מזון.
מוסיפים את המרק, גבינת השמנת והפרמזן. מעבדים עד שהברוקולי מחית וכמעט חלק.
מערבבים את מחית הברוקולי לפירה ומערבבים היטב. מתבלים את המחית לפי הטעם במלח ופלפל, ומגישים.