ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו
ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם צנוברים, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו, ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו, ו סטייק ניו יורק עם שום קלוי וחמאת אנצ'ו.
הוראות
בקערה בינונית חסינת חום, לכסות את אנשואים עם מים רותחים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 20 דקות.
מסננים את הצ ' ילי וטפיחה יבשה. להשליך את הגבעולים והזרעים, ואז לחתוך בגסות.
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את צנוברים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מוסיפים את השום, כמון וכוסברה ומבשלים, מערבבים, עד השום מתרכך והצנוברים הם זהב עמוק, על 1 דקה יותר.
במעבד מזון, מחית את תערובת אגוז האורן עם אנשואים וחמאה. מתבלים את חמאת האנצ ' ו במלח ומגרדים לקערה.
בקערה גדולה, לזרוק את הברוקולי עם 2 כפות הנותרים של שמן זית, ולאחר מכן להפיץ על 2 גליונות אפייה גדול rimmed. צולים את הברוקולי בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך 15 דקות, או עד למכרז פריך, הסטת המחבתות מלמעלה למטה וחזרה לקדימה באמצע.
מוסיפים את חמאת האנצ ' ו לברוקולי וזורקים למעיל. מתבלים במלח וצולים במשך 10 דקות יותר, או עד שהברוקולי רך.
מעבירים למגש ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומקורר עד 3 ימים.