קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו

ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו
ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם צנוברים, שמן זית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו, ברוקולי קלוי עם חמאת אנצ'ו, ו סטייק ניו יורק עם שום קלוי וחמאת אנצ'ו.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית חסינת חום, לכסות את אנשואים עם מים רותחים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מסננים את הצ ' ילי וטפיחה יבשה. להשליך את הגבעולים והזרעים, ואז לחתוך בגסות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
זרעיםזרעים
4
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים 2 כפות שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את צנוברים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
6
מוסיפים את השום, כמון וכוסברה ומבשלים, מערבבים, עד השום מתרכך והצנוברים הם זהב עמוק, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה.כוסברה.
צנובריםצנוברים
שוםשום
כמוןכמון
7
בואו מגניב.
8
במעבד מזון, מחית את תערובת אגוז האורן עם אנשואים וחמאה. מתבלים את חמאת האנצ ' ו במלח ומגרדים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
9
בקערה גדולה, לזרוק את הברוקולי עם 2 כפות הנותרים של שמן זית, ולאחר מכן להפיץ על 2 גליונות אפייה גדול rimmed. צולים את הברוקולי בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך 15 דקות, או עד למכרז פריך, הסטת המחבתות מלמעלה למטה וחזרה לקדימה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ברוקוליברוקולי
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
תנורתנור
10
מוסיפים את חמאת האנצ ' ו לברוקולי וזורקים למעיל. מתבלים במלח וצולים במשך 10 דקות יותר, או עד שהברוקולי רך.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
חמאהחמאה
מלחמלח
11
מעבירים למגש ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
12
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומקורר עד 3 ימים.