ברוקוליני, פסטה תרד ושום
אם יש לך עלי תרד תינוק, שמן זית כתית מעולה, broccolini, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פסטה עם רומסקו ושום ברוקוליני, פסטה שום תרד, ו שום ברוקוליני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול או סיר על אש בינונית.
לטגן שום ותרד במשך כמה דקות, עד תרד הוא נבול.
מוסיפים ברוקוליני, ארטישוק, פסטה מבושלת, גבינת פרמזן, מלח, פלפל, מלח שום ושמן זית נוסף. מערבבים לשלב ולהפחית את החום לנמוך.