ברי אן קרואט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברי En קראוט. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לכו לחנות ותרימו גבינת ברי, ביצה, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. נסו ברי en Croute, ברי en Croute, ו ברי אפוי En Croute (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
להפשיר בצק עלים במשך כ 15 עד 20 דקות ולפתוח.
בסיר, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מטגנים את האגוזים בחמאה עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים את הקינמון ומערבבים עד אגוזי מלך מצופה היטב.
מניחים את תערובת אגוז על גבי ברי ומפזרים את הסוכר החום על התערובת.
להניח את בצק עלים על משטח שטוח.
מניחים את הברי במרכז המאפה. לאסוף את הקצוות של המאפה, לחיצה על גבינת ברי ולאסוף בחלק העליון. בעדינות לסחוט את הבצק העודף ולקשור יחד עם חתיכת חוט מטבח.
מברישים את הביצה המוכה מעל הצד העליון של ברי.
מניחים ברי על גיליון עוגיות ואופים במשך 20 דקות עד מאפה הוא חום זהוב.
כדי לתת מראה מיוחד, לחתוך מאפה נוסף לצורות לב או פרח ואופים עד הזהב.