ברי לימון משמש עם קרום אגוזי לוז
חטיפי לימון משמש עם קרום אגוזי לוז עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 113 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שימורי משמש, ביצים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברי לימון משמש עם קרום אגוזי לוז, חטיפי קוקוס ליים עם קרם אגוזים וקציצות חמאה, ו ברי משמש עם קרום חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו מחבת אפייה מרובע 8 אינץ ' עם גיליון נייר כדי שהוא מכסה את התחתונה ואת כל ארבעת הצדדים.
מערבבים קמח, סוכר, מלח ואגוזים במעבד מזון. דופק עד אגוזים הם הקרקע דק.
מוסיפים חמאה מומסת ווניל ומשלבים עד שהתערובת לחה ומתחילה להתקבץ סביב הלהב.
הסר את הבצק ולשים אותו כדי לסיים שילוב מרכיבים. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת מוכן.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד הקרום הוא אפוי לחלוטין השחמה סביב הקצוות.לציפוי: בעוד הקרום הוא אפייה, מערבבים יחד סוכר וקמח בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים ומערבבים לשלב.
מוסיפים את שימורי משמש ומערבבים לשלב, לשבור את כל חתיכות גדולות.
מערבבים במיץ לימון.כאשר הקרום הוא אפוי, להפוך את התנור עד 300 מעלות F. להוציא את המחבת ויוצקים את הציפוי מעל הקרום.
אופים עוד 20 עד 25 דקות עד שהציפוי מוגדר ואינו נענוע כאשר מחבת הוא טפח.
בואו להתקרר לחלוטין על המדף.באמצעות רדיד כמו ידיות, להעביר ברים ללוח חיתוך לחתוך לתוך שישה עשר ברים 2 אינץ'. לנפות אבקת סוכר עליהם רק לפני ההגשה.