בריא וטעים: אפונה שחורה בסגנון דרומי עם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל בריא וטעים: אפונה שחורה בסגנון דרומי עם בייקון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 155 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא טבסקו, עלי דפנה, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפונה שחורה בסגנון דרומי, Southern Black-Eyed Peas, ו סלט פסטה דרומי עם אפונה שחורה.
הוראות
יום לפני שאתה מתכנן לשרת את המנה הזאת, לשים את האפונה בקערה, לכסות במים על ידי לפחות 2 אינץ', ולקרר. למחרת, לנקז הרבה לפני השימוש.
מרכז מתלה בתנור מחממים מראש את התנור ל 275ºF.
מניחים את הבייקון בסיר ברזל יצוק קטן או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה ומבשלים עד שהוא הופך את השומן שלה, על 6 או 7 דקות.
מוסיפים את הבצל, שום, אורגנו( או תיבול איטלקי), ופלפל שחור ומבשלים, ערבוב, במשך 8 דקות.
מוסיפים את האפונה מנוקזת, עלי דפנה, מלח, ו 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור.
Braise עד האפונה מכרז, לפחות 1 שעה 15 דקות. מערבבים בטבסקו, מפזרים פטרוזיליה, ומגישים.