בריא וטעים: מטבל תרד וארטישוק
בריא וטעים: מטבל תרד וארטישוק עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מוצרלה חלקית, תרד, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מטבל תרד וארטישוק אפוי, ו מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
קרע תרד לחתיכות בגודל ביס, הסרת כל גבעולים עבים. שוטפים במסננת, משאירים מעט מים על העלים. ב מחבת nonstick גדול או תנור הולנדי, לטגן את התרד על חום בינוני עד נבול.
מסננים במסננת, דוחפים קצת מים נוספים החוצה.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את גבינות שמנת עם מחית תפוחי אדמה.
מוסיפים שמנת חמוצה ומחית יותר.
מוסיפים תרד, מוצרלה, ארטישוק, פלפל, שום, ו 2 כפות של פרמזן. מערבבים הכל עד משולב היטב.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פרמזן על גבי.
אופים 30 דקות, או עד פרמזן נמס לטבול הוא כל מבעבע.
הסר מהתנור ולתת לו דקה או שתיים כדי להתקרר.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה אפוי למחיאות כפיים.