קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

בריא וטעים: תפוחים אפויים עם שעורה-נקניק פילאף

בריא וטעים: תפוחים אפויים עם שעורה-נקניק פילאף
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: בריא & טעים: ריזוטו שעורה, בריא & טעים: חזיר בקארי עם תפוחים, ו בריא וטעים: כרוב אדום עם תפוחים ודבש.

הוראות

1
בסיר בינוני, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים נקניק ובצל ומבשלים, ערבוב, עד בצל שקוף, על 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים שעורה ומערבבים פרווה בשמן. לבשל, ערבוב, עד שעורה מריח אגוזים, על 2 דקות. מערבבים במרק ומלח. מביאים לרתיחה; להפחית לרתיחה ומבשלים עד שעורה הוא רך ורוב הנוזל התאדה, 40 עד 50 דקות. מערבבים באגוזים וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים תנור ל 350 מעלות. תפוחים זין עם מזלג בכמה מקומות (זה ימנע מהם מתפרץ בעת אפייה). תפוחים חצי לאורכו לחתוך את הליבה עם סכין קיצוץ או כף אשכולית.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים תפוחים, בצד לחתוך, בתבנית אפייה 11 על 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים מים 1/4 אינץ בתחתית מחבת. תערובת שעורה על תפוחים. מכסים בנייר כסף ומעבירים לתנור כדי לאפות עד שהתפוחים הם מכרז מזלג, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך