בריא עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת
מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותרימו אבקת אפייה, שבבי שוקולד למחצה, פחות 1 כף יוגורט יווני דל שומן, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס בריאות יותר, עוגיות שוקולד צ'יפס בריאות יותר, ו וידוי # 138: אני מאחורי הזמנים... בריא יותר דלעת מאפינס שוקולד צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 177° ו גיליון אפייה קו עם נייר קלף.
לטאטא יחד דלעת, סוכר, וניל ויוגורט בקערה גדולה . בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון טחון, ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת דלעת ומערבבים עד בשילוב. הבצק יהיה רטוב ודביק.
קח 2 כף מלאה בצק לרדת על גיליון עוגיות, על 2 סנטימטרים זה מזה. חזור עם הבצק שנותר. כאשר סיים, לנסות לעצב את הבצק כדי לדמות עוגייה. זה יהיה קשה לעשות שכן הבצק הוא כל כך רטוב ודביק. בצק העוגיות צריך להיות עגול ושטוח וחלק, הדומה למוצר האפוי המוגמר כי העוגיות לא מתפשטות הרבה במהלך האפייה ותתרומם. זה עוזר לעבוד עם הבצק אם הידיים שלך נשטפות טרי רטוב מעט.
אופים במשך כ 10 דקות או עד חום קל.