קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות7
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם קרקר גרהם

לחם קרקר גרהם
צריך לחם חינם חלבי? לחם קרקר גרהם יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 112 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים חמים, דבש, מים חמיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם קרקר גרהם, לחם חום קרקר גרהם, ו לחם בננה עם קרקרים מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים במים חמים 1/4 כוס; לתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
2
מניחים 2 כוסות קמח לכל מטרה ואת 5 החומרים הבאים (קמח לכל מטרה באמצעות מלח) במעבד מזון; דופק 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
3
הוסף מרגרינה; תהליך 10 שניות. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמרים 2/3 כוס מים דרך מצנח מזון; תהליך עד בשילוב. עם המעבד על, להוסיף 2 כפות קמח לכל מטרה דרך מצנח מזון, 1 כף בכל פעם, עד הבצק משאיר צדדים של קערה ויוצר כדור. תהליך 15 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. אגרוף בצק למטה; לחלק ל 3 מנות שוות. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי לשמור על ייבוש), לעצב כל חלק לתוך חבל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
5
מניחים 3 חבלים לאורך על תבנית אפייה גדולה; קמצוץ מסתיים יחד בקצה אחד כדי לאטום. חבלי צמה; צביטה קצוות רופפים לאטום.
ציוד שתשתמש בו
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
6
מניחים במחבת כיכר 8 x 4 אינץ מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת עלייה 45 דקות או עד הוכפל בכמות גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן4 כוסות תוספת מוקצפת מופחתת שומן
7
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
8
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)25 NABISCO® Ginger Snaps, מעוכים דק (בערך 1-1/2 כוסות)
9
הסר מחבת מיד; מגניב על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
פרי למריחה של פטל שחור ללא גרעיניםפרי למריחה של פטל שחור ללא גרעינים
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק