קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בריוש

בריוש
צריך לחם צמחוני? בריוש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך ביצים, מים, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. . נסו בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), בריוש, ו בריוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר והמלח קמח. הפוך היטב במרכז הקערה ומערבבים את הביצים ותערובת שמרים. הכה היטב עד שהבצק נמשך יחד, ואז להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לשטח את הבצק ולהפיץ אותו עם שליש החמאה. ללוש זה טוב. חזור על זה פעמיים כדי לשלב את החמאה הנותרת. אפשר את הבצק לנוח כמה דקות בין תוספות של חמאה. תהליך זה עשוי להימשך 20 דקות בערך. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד מוכפל בנפח, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להוציא את הבצק, לכסות בניילון נצמד, להכניס למקרר 6 שעות או לילה. זה צריך זמן להירגע כדי להיות יותר מעשי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' (ראה הערה של קוק כדי להפוך לחמניות). הכה את חלמון הביצה עם 1 כפית מים כדי להפוך זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, יוצרים כיכרות ומניחים למחבתות מוכנות. מכסים עם ניילון משומן לעטוף ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מברשת כיכרות או לחמניות עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב עמוק. התחל לבדוק את הכיכרות עבור doneness לאחר 25 דקות, ומתגלגל ב 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בואו כיכרות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני העברת אותם מתלים חוט להתקרר לחלוטין.