בריוש
צריך לחם צמחוני? בריוש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך ביצים, מים, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. . נסו בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), בריוש, ו בריוש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים.
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר והמלח קמח. הפוך היטב במרכז הקערה ומערבבים את הביצים ותערובת שמרים. הכה היטב עד שהבצק נמשך יחד, ואז להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה וגמישה, כ 8 דקות.
לשטח את הבצק ולהפיץ אותו עם שליש החמאה. ללוש זה טוב. חזור על זה פעמיים כדי לשלב את החמאה הנותרת. אפשר את הבצק לנוח כמה דקות בין תוספות של חמאה. תהליך זה עשוי להימשך 20 דקות בערך. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעלייה במקום חם עד מוכפל בנפח, כ 1 שעה.
להוציא את הבצק, לכסות בניילון נצמד, להכניס למקרר 6 שעות או לילה. זה צריך זמן להירגע כדי להיות יותר מעשי.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז קל שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' (ראה הערה של קוק כדי להפוך לחמניות). הכה את חלמון הביצה עם 1 כפית מים כדי להפוך זיגוג.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, יוצרים כיכרות ומניחים למחבתות מוכנות. מכסים עם ניילון משומן לעטוף ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 60 דקות.
מברשת כיכרות או לחמניות עם לשטוף את הביצה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב עמוק. התחל לבדוק את הכיכרות עבור doneness לאחר 25 דקות, ומתגלגל ב 10 דקות.
בואו כיכרות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות לפני העברת אותם מתלים חוט להתקרר לחלוטין.