בריוש בית מוריסון
בריוש בית מוריסון עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, מים חמים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קציץ הבשר של רוב מוריסון., קציץ הבשר של רוב מוריסון., ו בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח וסוכר בקערת ערבוב גדולה. הפוך באר במרכז התערובת; להוסיף שמרים ומים במרכז.
היכו במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי עד מעורבב; להוסיף מלח 8 ביצים, אחד בכל פעם, מכות עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים חמאה בהדרגה, מכים היטב (חתיכות קטנות של חמאה יהיו גלויות). מכסים ומקררים 8 שעות או לילה (הבצק יהיה דביק).
מחלקים את הבצק ל -12 מנות; צובטים כדור בצק של 1 אינץ ' מכל מנה, ומניחים בצד.
מגלגלים חתיכות גדולות יותר לכדורים על משטח מקומח קלות; מניחים בתבניות בריוש בודדות משומן היטב או מחבת מאפין.
מניחים תבניות או תבנית מאפין על תבנית אפייה.
הפוך היטב במרכז כל כדור. לעצב חתיכות בצק שנותרו לכדורים, ולמקם בבארות.
מברשת בריוש עם ביצה מוכה; בואו לעמוד 30 דקות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות. מגניב בתבניות 10 דקות; להסיר מן התבניות.