קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ברים Nanaimo של סבתא צ'ייס

ברים Nanaimo של סבתא צ'ייס
חטיפי הנאנו-איימו של סבתא צ'ייס עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לך חמאה, תערובת פודינג וניל מיידית, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo.

הוראות

1
גריז צלחת 9x13 אינץ'. כדי להפוך את הקרום, מניחים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול, ולהמיס על אש נמוכה. מערבבים את הסוכר, אבקת קקאו, ותמצית וניל עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום, לערבב את הביצה עד התערובת משולבת היטב, ולאחר מכן מערבבים פירורי קרקר גרהם ואגוזי מלך. לארוז את התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, להחליק אותו לתוך שכבה אפילו, ומקרר עד מקורר, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
הפוך את המילוי: היכו יחד סוכר ממתקים, 1/2 כוס חמאה מרוככת, תערובת פודינג, וחלב עד המילוי הוא חלק ורך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס8 עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
מורחים את המילוי על הקרום המקורר, וחוזרים למקרר למשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
לציפוי, להמיס שוקולד עם 2 כפות של חמאה על חום נמוך מאוד, ומערבבים עד התערובת חמה (לא חם) ו pourable.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
יוצקים את הציפוי על מילוי מקורר, להפיץ את הציפוי החוצה במידת הצורך עם מרית אופסט או סכין כדי לכסות את הציפוי לחלוטין. להחזיר את המנה למקרר כדי לקרר את הציפוי במשך כ -15 דקות. כאשר הציפוי הוא מגניב אבל עדיין לא קשה, לחתוך לריבועים; לחזור למקרר לסיים מצמרר.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים