קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ברים Nanaimo של סבתא צ'ייס

ברים Nanaimo של סבתא צ'ייס
חטיפי הנאנו-איימו של סבתא צ'ייס עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לך חמאה, תערובת פודינג וניל מיידית, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo.

הוראות

1
גריז צלחת 9x13 אינץ'. כדי להפוך את הקרום, מניחים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול, ולהמיס על אש נמוכה. מערבבים את הסוכר, אבקת קקאו, ותמצית וניל עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
נייר אורזנייר אורז
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום, לערבב את הביצה עד התערובת משולבת היטב, ולאחר מכן מערבבים פירורי קרקר גרהם ואגוזי מלך. לארוז את התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, להחליק אותו לתוך שכבה אפילו, ומקרר עד מקורר, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
הפוך את המילוי: היכו יחד סוכר ממתקים, 1/2 כוס חמאה מרוככת, תערובת פודינג, וחלב עד המילוי הוא חלק ורך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מורחים את המילוי על הקרום המקורר, וחוזרים למקרר למשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
לציפוי, להמיס שוקולד עם 2 כפות של חמאה על חום נמוך מאוד, ומערבבים עד התערובת חמה (לא חם) ו pourable.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
יוצקים את הציפוי על מילוי מקורר, להפיץ את הציפוי החוצה במידת הצורך עם מרית אופסט או סכין כדי לכסות את הציפוי לחלוטין. להחזיר את המנה למקרר כדי לקרר את הציפוי במשך כ -15 דקות. כאשר הציפוי הוא מגניב אבל עדיין לא קשה, לחתוך לריבועים; לחזור למקרר לסיים מצמרר.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד