קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

ברים Nanaimo של סבתא צ'ייס

ברים Nanaimo של סבתא צ'ייס
חטיפי הנאנו-איימו של סבתא צ'ייס עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לך חמאה, תערובת פודינג וניל מיידית, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo.

הוראות

1
גריז צלחת 9x13 אינץ'. כדי להפוך את הקרום, מניחים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול, ולהמיס על אש נמוכה. מערבבים את הסוכר, אבקת קקאו, ותמצית וניל עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום, לערבב את הביצה עד התערובת משולבת היטב, ולאחר מכן מערבבים פירורי קרקר גרהם ואגוזי מלך. לארוז את התערובת לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן, להחליק אותו לתוך שכבה אפילו, ומקרר עד מקורר, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
הפוך את המילוי: היכו יחד סוכר ממתקים, 1/2 כוס חמאה מרוככת, תערובת פודינג, וחלב עד המילוי הוא חלק ורך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנטחבילה אחת (3/4 אונקיות) תערובת פודינג פיסטוק אינסטנט
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מורחים את המילוי על הקרום המקורר, וחוזרים למקרר למשך 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
לציפוי, להמיס שוקולד עם 2 כפות של חמאה על חום נמוך מאוד, ומערבבים עד התערובת חמה (לא חם) ו pourable.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
יוצקים את הציפוי על מילוי מקורר, להפיץ את הציפוי החוצה במידת הצורך עם מרית אופסט או סכין כדי לכסות את הציפוי לחלוטין. להחזיר את המנה למקרר כדי לקרר את הציפוי במשך כ -15 דקות. כאשר הציפוי הוא מגניב אבל עדיין לא קשה, לחתוך לריבועים; לחזור למקרר לסיים מצמרר.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד