קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

ברים מדהימים ללא גלוטן שכבת

ברים מדהימים ללא גלוטן שכבת
אם יש לכם קוקוס, בוטנים, שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ברים שכבה חושניים ללא גלוטן, ברים ללא גלוטן שכבת החג, ו שוקולד ללא גלוטן חמאת בוטנים שכבת ברים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות משמנים תבנית אפייה אחת 13x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים 2/3 של קוקוס flaked באופן שווה על החלק התחתון של תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים את פירורי החמאה, שבבי שוקולד ובוטנים באופן שווה על שכבת הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ממתק חמאהממתק חמאה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
4
יוצקים חלב מרוכז באופן שווה על כל המחבת. למעלה עם שקדים פרוסים וקוקוס שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. מגניב לחלוטין לפני חיתוך לתוך ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®